Juhla- ja kokoustilat

Pitotalo

Haikola on ihanteellinen paikka erilaisille perhejuhlille: häät, ristiäiset, konfirmaatiot, lakkiaiset, syntymäpäivät, valmistujaiset, sukujuhlat, kurssikokoukset, muistotilaisuudet omassa rauhassa luonnonläheisessä ympäristössä. Ristiäisille pirtti luo herkän tunnelman.

Voit tilata tilaisuuden tarjoilun omien toivomustesi mukaan haluamaltasi pitopalvelulta. Pitopalvelu on sitten yhteydessä Haikolaan.

Avioliittoon vihkiminen voi tapahtua paitsi kirkossa myös Haikolan pirtissä oman alttarin ääressä, Haikolan Pieliselle avautuvalla terassilla tai ulkona luonnossa, vaikkapa vaaran huipulla.

Tilat

Talo

Haikolan talon ydin on hirsiseinäinen pirtti, jonka vanhimmat osat ovat 1700-luvulta. Pirtti toimii kurssi-, kokous- ja juhlatilana. Siihen liittyy uudempi keittiö- ja tarjoiluosa sekä ulkoterassi. Ruokailijoita sopii sisätiloihin 50–80. Peruskalustukseen kuuluu 10 neljän hengen pyöreää pöytää. Pöytiä ja tuoleja sijoittelemalla pirtti on muunneltavissa erilaisiin tarkoituksiin. Käytettävissä on myös piano, äänentoistolaitteet ja siirrettävä alttari.

Kesäterassi

Lipinlahdelle avautuvalle kesäterassille sopii parikymmentä ihmistä.

Sauna

Saunatilat ovat Haikolan talon pohjakerroksessa vaaran puolella. Siellä on lisäksi kaksi wc:tä sekä suihku.

Kokoukset

Haikola on hyvä paikka myös työpaikkojen henkilöstön virkistystilaisuuksiin, luokka- ja kurssikokouksiin sekä pikkujouluihin. 

Kokousvarusteina kannettava tietokone, dataprojektori, dokumenttikamera, valokuitulaajakaistayhteys, langaton verkko, valkokankaat ja pimennysverhot.

Pirtin käyttö

Hinta

Kokoustilavuokra

50 €/1-2 tuntia *  

Puolipäivävuokra 

100 €/3-6 tuntia *

Pirtin päivävuokra

200 €/yli 6 tuntia *

Keittiö

50 €/pvä

Aterimet, lautaset, kupit, lasit yms. lukumäärän mukaan

1 €/henkilö

Pöytäliinat

Erillinen käyttö- ja pesulamaksu

Siivous

* hintoihin lisätään siivous 50 €, ellei asiakas siivoa itse.

Ota yhteyttä