Varaus- ja peruutusehdot

Varaus- ja peruutusehdot

 

HAIKOLAN TALON MAJOITUKSEN VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

1. SOVELTAMISALA JA ERITYISEHDOT

Näitä ehtoja sovelletaan yksittäisten henkilöiden yksittäisiin majoitusvarauksiin.

2. VARAUS JA VAHVISTUS

Varauksen yhteydessä on ilmoitettava nimi, yhteystiedot, saapumis- ja lähtöajankohta, maksutapa sekä mahdollisesti muuta varaukseen liittyvää tietoa.

Varaus sitoo majapaikkaa, kun se on vahvistettu suullisesti tai sähköpostitse.

3. MAJAPAIKKAAN SAAPUMINEN

Huone on käytettävissä tulopäivänä aikaisintaan klo 15 ellei muita aikoja ole ilmoitettu. Huone on luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä ellei muusta ole sovittu.

4. VARAUKSEN PERUUTUS JA MAJAPAIKKAAN SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN

Peruutus on tehtävä viimeistään tulopäivänä klo 18.00 mennessä mikäli muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä.

Majapaikalla on oikeus veloittaa korvauksena ensimmäisen vuorokauden hinta veroineen sekä muut mahdolliset varaukseen liittyvät lisäpalvelut, mikäli asiakas ei saavu sovitusti.

Varauksen peruutukseen on oikeus varausehdoista poiketen kustannuksitta, jos peruutuksen syynä on oma tai läheisen vakava sairastuminen, vakava onnettomuus, kuolema tai muu odottamaton ja vakava tapahtuma.

5. LÄHTÖ ENNEN SOVITTUA AJANKOHTAA

Sovittua aikaisemmasta lähdöstä on ilmoitettava Haikolan talolle viimeistään klo 18 lähtöä edeltävänä päivänä.

Käyttämättä jääneeltä ajalta voidaan veloittaa varauksen sovittu hinta.

6. MAKSUT

Majoitushuone on maksettava käteisellä, tilisiirrolla tai MobilePay-sovelluksella majapaikkaan saavuttaessa tai viimeistään sieltä lähtiessä.

7. ASIAKKAANA KÄYTTÄYTYMINEN MAJOITUSLIIKKEESSÄ

Majapaikassa noudatetaan hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Jos näitä sääntöjä rikotaan, voi siitä seurata välitön majapaikasta poistaminen. Majoitus ja tilattujen lisäpalveluiden hinta on kuitenkin maksettava eikä jo suoritetun maksun palauttamista voi vaatia.

8. MAJAPAIKAN VASTUU OMAISUUDESTASI

Asiakas vastaa matkatavaroistaan itse.

Majapaikka ei vastaa pysäköintialueella olevan kulkuvälineen tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta.

9. ASIAKKAAN VASTUU VAHINGOSTA

Asiakas vastaa tahallaan tai huolimattomuudella aiheuttamistaan vahingoista (kuten tupakoinnista huoneessa), jonka hänen tai hänen vieraansa tai lemmikkieläimensä aiheuttavat huoneelle tai majapaikan muille tiloille, siellä oleville huonekaluille tai varusteille sekä majapaikan muille asiakkaille tai heidän omaisuudelleen.

Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan.

10. PALVELUN KESKEYTTÄMINEN

Varaaminen voidaan estää tai varaukset voidaan jättää ottamatta vastaan asiakasryhmän tai tietyn asiakkaan osalta, mikäli asiakas ei noudata varausehtoja tai milloin palveluntarjoajalla on perusteltu syy epäillä, että hotellien kapasiteettia varataan lainvastaiseen toimintaan tai tavalla, joka saattaa aiheuttaa vahinkoa tai vahingonvaaran Haikolan talolle tai kolmannelle osapuolelle.

 

 

HAIKOLAN TALON JUHLA- JA KOKOUSTILOJEN VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

1. SOVELTAMISALA JA ERITYISEHDOT

Näitä ehtoja sovelletaan yksittäisten henkilöiden yksittäisiin varauksiin.

2. VARAUS JA VAHVISTUS

Varauksen yhteydessä on ilmoitettava nimi, yhteystiedot, saapumis- ja lähtöajankohta, maksutapa sekä mahdollisesti muuta varaukseen liittyvää tietoa.

Varaus sitoo Haikolan taloa, kun se on vahvistettu suullisesti tai sähköpostitse.

4. VARAUKSEN PERUUTUS

Peruutus on tehtävä viimeistään kolme päivää ennen varauksen alkua.

Kun peruutus on alle kolme päivää ennen varauksen alkamisesta, Haikolan talolla on oikeus periä 50 euron korvaus järjestelyistä.

5. MAKSUT

Maksuehtomme on 14 päivää netto, viivästyskorko 8%. Pyydämme ilmoittamaan tarvittavat laskutustiedot viitteineen viimeistään varauksen alkamisen yhteydessä.

6. ASIAKKAANA KÄYTTÄYTYMINEN HAIKOLAN TALOSSA

Haikolan talossa noudatetaan hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Jos näitä sääntöjä rikotaan, voi siitä seurata välitön tiloista poistaminen. Tilojen vuokra on kuitenkin maksettava.

7. HAIKOLAN TALON VASTUU OMAISUUDESTASI

Asiakas vastaa Haikolaan tuomistaan tavaroistaan itse.

Haikolan talo ei vastaa pysäköintialueella olevan kulkuvälineen tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta.

8. ASIAKKAAN VASTUU VAHINGOSTA

Asiakas vastaa tahallaan tai huolimattomuudella aiheuttamistaan vahingoista (kuten tupakoinnista sisätiloissa), jonka hänen tai hänen vieraansa tai lemmikkieläimensä aiheuttavat tiloille, siellä oleville huonekaluille tai varusteille sekä muille asiakkaille tai heidän omaisuudelleen.

Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan.

9. PALVELUN KESKEYTTÄMINEN

Varaaminen voidaan estää tai varaukset voidaan jättää ottamatta vastaan asiakasryhmän tai tietyn asiakkaan osalta, mikäli asiakas ei noudata varausehtoja tai milloin palveluntarjoajalla on perusteltu syy epäillä, että Haikolan taloa varataan lainvastaiseen toimintaan tai tavalla, joka saattaa aiheuttaa vahinkoa tai vahingonvaaran Haikolan talolle tai kolmannelle osapuolelle.